vrijdag, april 07, 2006

Nog even verder 'emmeren' over de Rooms Katholieke Kerk

Het barst helemaal los: de Rooms Katholieke Kerk en haar misdaden.
Tegenwoordig slepen we allerlei oorlogsmisdadigers naar Den Haag voor het Tribunaal om ze te veroordelen voor hun misdaden tegen de 'Mensheid'. Volkerenmoord en meer van dat moois?
Kan iemand mij vertellen waarom de Paus nog niet ter verantwoording is geroepen? Voor 2000 jaar misdaden tegen de 'Mensheid'? Inquisitie, verdaaien van de 'Waarheid' vervolgen van groepen mensen met afwijkende meningen, complete landen met hun denkbeelden hebben verwrongen, verraad aan de Joden, het wegmoffelen hoe de zaken werkelijk in elkaar steken?
Om dan nog maar te zwijgen over het individuele lijden wat ze hebben gemaakt met hun indoctrinaties. Mensen onnodig met onnodige schuldgevoelens hebben opgezadeld. Stromingen op gang hebben gebracht op basis van leugens. Mensen die elkaar naar het leven staan, doordat ze 'anders' denken. Oorlogen hebben veroorzaakt op basis van al deze bovengenoemde ellende?

Ik kan me niet voorstellen dat 'die God' van hun dit allemaal voor ogen heeft. Of is 'die God' van hun een 'wolf in schaapskleren' en is hun 'herderschap' iets anders dan u en ik voor ogen hebben?

Geen opmerkingen: